Info

Bloem ImageHet huwelijksaanzoek is volmondig met JA geaccepteerd, nu begint het regelen en het genieten van de voorbereidingen.
Locatie~ jurk~ ringen~ kostuum~ kapper ~ en natuurlijk de bloemen.
Hebben jullie al een idee hoe de bloemen er voor jullie mooiste dag uit moeten komen zien, of is het lastig kiezen. Wordt het alleen een mooi bruidsboeket of een kleurrijke bloemenzee? Alles is mogelijk!
Samen met foto’s van jullie bruidskleding en jullie wensen, komen er tijdens een gesprek vaak de mooiste ideeën, willen jullie graag een gesprek inplannen, dat kan via het contactformulier

Bellen, een mailtje of een whatsapp bericht sturen, kan natuurlijk ook. Na het gesprek krijgen jullie een vrijblijvende offerte met een moodboard voor jullie mooiste dag. Willen jullie eventueel van onze flesjes, manden, herdershaken, vazen of andere materialen gebruik maken, aan het lenen van deze spullen zijn geen kosten verbonden, mits je natuurlijk je complete bruidswerk bij ons besteld. We vragen wel een onkostenvergoeding voor de spullen te bezorgen (mits in een straal van 15 km, dat is gratis) Zien jullie graag de gehele styling door ons verzorgt, dan vragen we daar “stylingsuurloon” voor.
Heeft een ander bruidspaar (voor dezelfde dag) al eerder de spullen gereserveerd, dan gaat deze voor.

Wie weet tot snel.
Een fleurige groet, Monique