Contact / Parkeren

Bloem Image

Contactgegevens

Bruid&Bloem p/a ‘t Bloemateljee
Jasmijnstraat 9
5691 SE Son en Breugel
Alle dagen geopend
Tel: 06-52825587
info@bloemateljee.nl
btw-id: NL001694049B92
Kvk:58615857

Bloem Image

Over mij

Ik ben Monique Gevers, 53 jaar, bloemiste en telg uit een echte bloemenfamilie.
Bloemetjes plukken op mijn 5de, op mijn 12de naar de “bloemenschool”, en nu al meer dan 30 jaar een eigen zaak, waarvan bijna 28 jaar een bloemenwinkel in het centrum van Nuenen.
In juli 2017 ben ik gestart met mijn atelier aan huis, een sfeervolle ruimte, waar ik oa bloemen voor trouwerijen maak, mooie dingen naar wens creëren en daardoor onderdeel van zo’n speciale dag mogen zijn, dat is misschien wel het meest dankbare om te mogen doen als bloemiste.

Wil je eens komen kijken in mijn atelier, (ik ben niet altijd in mijn atelier aan ‘t werk, even een belletje, dan weet je zeker of ik aanwezig ben) of gebruik maken van mijn creativiteit en meer dan 30 jaar ervaring, dan hoor ik het graag!

Wees welkom, fleurige groet Monique

ps op mijn andere site www.bloemateljee.nl vindt je meer bloemige creativiteit.

Bloem Image

Parkeren

Als u de Bontstraat in rijd vanaf de centrumstraat (Nieuwstraat), dan is mijn atelier na het nieuwe huizenblok (Bontstraat) en voor het 1ste oudere huizenblok (Jasmijnstraat) aan de linkerkant. U kunt na de nieuwe huizen links afslaan, tot aan de okerkleurige poort, daarachter bevind zich mijn atelier. Mocht de parkeerplaats achter het atelier vol zijn, maak dan (vanuit de Bontstraat) de bocht naar rechts, daar zijn ook nog een aantal parkeerplaatsen, dit is de Begoniastraat.
Wees welkom, een fleurige groet Monique Bloemateljee, Jasmijnstraat 9 Son en Breugel